jun
18
2011

God dag!

Hei alle som leser denne bloggen akkurat nå. Jeg heter Edda, og uheldigvis skal jeg ikke være med til Polen. Men jeg har tenkt til å blogge litt her ifra Norge, og siden jeg også skal være en del av PIT (Porsgrunns Internasjonale Teaterfestival) har jeg tenkt til å blogge litt om hvordan dette er. Håper du holder deg oppdatert på Aldebaran.no fordi her vil det skje en del! Jeg gleder meg på de andre i ABU sine vegne, som skal til Polen. Det kommer til å bli superbra. Nå må jeg nesten gå. Adjø frender!


Slang med et lite bilde av meg 😉 Haha!

Written by Edda in: Abu |

2 Comments »

  • Lena Lena

    Haha, ja synn du ikke kunne bli med til Polen da 🙂 Deg of Mina får ha det gøy på PIT 😉

    Comment | 2011/06/18
  • Juni Juni

    VI kommer til å savne både deg og Mina i Polen. Gleder meg til vi skal videreutvikle forestillingen sammen med dere når vi kommer tilbake! Dere er jo også en del av gudinnene, selv om dere ikke er med på Brave.

    Comment | 2011/06/18

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν