jun
19
2011

Pakking på gang!!!

HEI!!

Nå har jeg tenkt og begynne på pakkinga, mye jeg skal gjøre vettu!!  Jeg vet bare ikke hvem bag jeg skal bruke, enten en helt svart / en svart med røde streker på!! Hva synes dere?? Jeg klarer ikke og bestemme meg:-D Det skal komme bilder etterhvert:-D

I dag var det jo generalprøve det gikk bra, men jeg fikk en stor knute på tauet og da var det vanskelig og få det til og henge på meg,  men det gikk heldigvis bra!! Gleder meg til tirsdag, da skal vi jo dra vettu!!

Ingrid

PS: sorry for at jeg først begynnte og blogge nå:-(

 

Written by INGRID in: Abu |

1 kommentar »

  • Juni Juni

    Jeg synes svart med røde streker på 🙂 Da er det så mye letter å skille den fra andre bagger på bagasjebåndet.

    Comment | 2011/06/19

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν