jun
21
2011

En meget hyggelig familie

 

Det er forste dag og klokken er 22.10 i skrivende stund. Vi traff vertsfamilien vaar for aller forste gang og forsteinntrykket er kjempe bra. Familien vi har kommet til, tre folk og en katt, bor i en leilighet i et stort leilighetskompleks – over 30, 000 bor her – og det maa meldes, lekeplassen er veldig morsom. Oda og jeg deler et fint rom, og hun er for forste gang den ryddige (det er bare midlertidig). I dag har vi ogsaa truffet verdens hyggeligste mor/bestemor som bare snakker russisk og vi vet naa at det skal bli utfordrende aa jobbe rundt spraakbarrieren. Men det maa sies, vi kan et ord (gratulerer).

Etter middag og for vi gikk ut for aa sjekke lekeforholdene satt vi en god stund paa det trivlige kjokkenet. Da ble det mye snakk om forskjellene mellom Norge og Polen (samt hvor ulikt Finland er Norge) og det aa bo et sted med hver forelder. Det har skapt noen nye tanker i vaare hoder.

I morgen gaar turen til byen og litt sightseeing med Karolina, datteren i familien, og kjaeresten. Det ser vi frem til.

Vi velger naa aa avsluttet innlegget mens vi foler oss som pionerer og veibyggere for blogging fra vertsfamilier paa norsk i Polen. God natt.

– Oda og Thea

Written by Theah in: Abu |

1 kommentar »

  • kirstimette

    Det ser jo ut som dere har fått det kjempebra:)veldig bra med bloooggg:) ha en fin dag Thea og Oda:)

    Comment | 2011/06/22

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν