jun
22
2011

I morgen braker det løs!

I dag har det vært en rolig dag. Iallefall for Robert og meg. Vi har tilbragt mesteparten av dagen på ulike kafeer på Rynek (torget)

Robert har spist sushi og sitter nå og skriver.

Jeg møtte Thea og Oda en liten tur i dag. Tok dem først med til Blu Bar, der de spiste lunsj. Deretter dro vi på en veldig koselig sjokoladekafé, som selger den beste varme sjokoladen i verden.

Dette har med andre ord vært en ganske avslappet og behagelig dag, men i morgen braker det virkelig løs. Da kommer både vi og ungene til å møte de andre lederne og gruppene. Jeg tror jeg gleder meg like mye som ungene! Kjenner at det skal bli godt å komme i gang med hele prosjektet nå. Brave Festival er en veldig stor festival og det henger plakater og plansjer rundt om i hele byen. Det er ganske kult å lese om sin egen gruppe på en av plansjene som står utstilt på torget.

Her stå jeg foran Brave Kids plansje på Rynek.

Ellers ser det meste fortsatt ut til å være under kontroll. Mille og Lena skulle i bursdag i dag, Ingrid og Mathilde har vært på skoleavslutning og Thea og Oda har i tillegg til å henge litt med meg, vært på bytur med datteren i familien og kjæresten hennes.

Jeg ser fram til å møte alle sammen igjen i morgen og høre mer om hvordan de har hatt det dette første døgnet. Jeg kan ikke si at jeg bekymrer meg for dem, for jeg vet at de kontakter meg dersom det skulle være noe, men det er likevel litt rart å ikke ha fullstendig kontroll over hva de driver med og hvordan de har det.

 

-Juni-

 

Written by Juni in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν