jun
22
2011

skoleavslutning

Hei.

I dag har vi vaert paa polsk barneskoleavslutning. Det var litt av en opplevelse. Vi gikk til skolen, og der fikk vi litt tid til aa se oss om inne paa skolen. Vi fant ut at de polske barna begynte paa skolen det aaret de fyllte syv aar. DEretter bar det inn i gymsalen. Det var det helt overfyllt, og vi fikk nesten ikke plass. Det tok ganske lang tid foer alle var klare, men naar selve sermonien begynte gikk det heller ikke fort. Vi skjoente ingenting av det de sa, men vi saa at det var noen som fikk medaljer. Det var ogsaa noen som holdt tale, blandt andre den kvinnelige rektoren. Det tok lang tid, og vi ble varmere og varmere. Lufta ble daarligere og daarligere, og til slutt maatte vi gaa ut, fordi vi ble svimle og det ble vanskeligere aa puste normalt. Da vi kom ut var det kjempedeilig aa puste i frisk luft. Vi fikk noekkel av vertsfamilie-mammaen og gikk alene hjem til huset. Inne i huset var det deilig og avkjoelt. Naa sitter Ingrid aa spiller med noen polske kortlekespill. Mens Mathilde skal slappe av, foer vertsfamilien kommer hjem.

Etterpaa skal vi laere aa lage nasjonalretten til Polen. Det gleder vi oss veldig til!

Ingrid og Mathilde.

Written by INGRID in: Abu |

1 kommentar »

  • Juni Juni

    Hva er egentlig den polske nasjonalretten?
    Skal dere lage fårikål til dem? 🙂

    Comment | 2011/06/22

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν