jun
23
2011

Blogg fra Lena og Mille

Hei,

Lena og Mille har ikke noe særlig tilgang til internet, derfor skriver de det de ønsker å meddele ned på papir, og jeg blogger for dem 🙂 Det kommer til å bli lagt ved bilder litt senere. Vi må bare organisere litt med minnekort osv…

Mille skriver (direkte sitert):

«Første dagen vi kom ned ble jeg møtt av vertsmoren min. Lena og jeg ble kjørt av hun, og en som heter David hjem til vertsmorens hus. Da fikk vi se rommet vært. Det er en stor dobbeltseng, noen skap, et lite bord og et stort vindu. Jeg fikk mange inntrykk på en gang. Det var veldig varmt, og jeg hadde ganske varme klær. Senere på dagen gikk vi en tur i parken. Parken var veldig stor. Det syntes i hvertfall vi. I parken møtte vi en venn av vertsmamma. Hun var engelsk lærer, og kjempe koselig. Så gikk vi hjem. Der startet vi å klippe ut ting som betydde noe for oss, eller som vi likte i blader. Dette limte vi inn på et A3 ark, så det ble «dream-map».

Neste dag våknet vi rundt 8. Den dagen dro vi i bursdag. Der malte hun vi bor hos annsiktsmaling, og vi lagde stoooore såpebobler. Det var utrolig gøy. Så dro vi til enda en park. Denne var større, og hadde et grønt vann. Det var koselig å gå der. Etter det gikk vi til trikken, og etter en time med kjøring, gikk vi en time. Når vi kom hjem var vi utslitt og ganske lei av å gå. Senere på kvelden satt vi på verandaen og drakk te. Polen er utrolig koselig.»

 

 

Lena skriver (direkte sitert):

«Første dagen vi kom ned ble vi hentet av foreldrene våre. De bor ikke sammen så vi skulle bo hos dama. Vi kom inn døra i blokken der vi skulle bo. Vi ble vist et rom der det var en dobbelseng, noen skap, et lite bord og et stort vindu. Når vi hadde rekt og pakke ut gikk vi til en park. Der møtte vi en mammaen vår kjente. Vi kjørte med hun hjem og lagde en kolasj, og vi la oss til og sove.

 

Andre dagen spiste vi is og jordbær til frokost. Så måtte mammaen vår hjelpe til i en bursdag i barnehagen. Vi lagde kjempe store såpebobler og barna ble mala i ansiktet.

I dag har vi møtt de andre barna og lekt noen leker.»

 

Written by Juni in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν