jun
23
2011

Første møte!

Hei!

Idag har vi møtt alle lederne og gruppene fra de forskjellige landene, som skal være med på Brave Kids. Det var veldig intressant og spennende.

Da Ingrid og jeg ankom Agroa, som er stedet vi skal øve de neste to (og en halv) ukene, var nesten alle barna og lederne på plass, inne i det store rommet. Vi begynte med å stille oss i ring og å bytte plasser, altså de som kom fra samme land skulle bytte med hverandre, og man kunne ikke stå ved siden av noen som kom fra samme land som en selv. Deretter ble hele gruppa delt i tre og hver av delgruppene skulle velge et dyr om de skulle være. Det ble en gruppe  med tigere, en med slanger og en med ulver. Vi gjorde det samme med de nye gruppene, som med landa. Etter det hadde vi noen andre leker. Vi hadde lunsj også. Den bestod av sterk tomatsuppe med makaroni i, til forrett. Til hovedrett hadde vi kjøtt med salat og chips. Etter lunsj var det mer «bli kjent»-leker. En av lekene var lenkesisten. Vi lærte en sang og noen klappedanser, eller hva det nå enn var.

Under hele «øvingen» fikk vi drikkepauser, og det var vann som alle kunne ta av i jentegarderoben. Hele «øvingen» sluttet med at vi sang den sangen vi hadde lært tidligere. Dette har vært en fin første dag på Brave Kids, og vi gleder oss til å lære mer og bli kjent med alle barna fra alle gruppene.

Mathilde og Ingrid

Written by Mathilde in: Abu |

1 kommentar »

  • Marit Nagel Ronningen

    Så bra dere endelig har treft de andre dere skal jobbe med! Det er kjempekult å følge med på bloggen!

    Dere får drikke masse vann, når det er varmt og dere får uvant mat!

    Gleder oss til vi kommer om to uker!!

    Comment | 2011/06/23

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν