jun
25
2011

Dagen i dag

Hei, i dag har vi lært og break danse av Uganda. Det var utrolig morsomt. Det var konsert i dag med et norskt band som vi skulle på. Men jeg, Thea og Ingrid er hos Juni siden vi ikke orka og på konsert. Oda, Mille og Mathilde koser seg på konsert mens vi har vært og spist pannekaker til middag, vi var på en sjokolade butikk og kjøpe varm sjokolade før vi kjøpte en kjempe stor is.

Varm sjokolade:) 🙂 🙂

Vi har kosa oss masse, og fått i oss masse sukker. Jeg vet ikke hvordan det går med i andre, men sikkert kjempe bra. Nå skal vi snart trikke inn til byen for og møte de andre. Så drar vi hjem til vertsfamiliene. I morra er det fri, bare være hjemme 🙂

Pannekaker, varm sjokolade og nå en "liten" is...

– Lena

Written by Lena in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν