jun
27
2011

PIT

Dette innlegget skulle vært postet 25.06.11 kl. 09

Hei og god morgen til alle sammen. Jeg har helt glemt bort og blogge like mye som dere har vært flinke til å være. Men idag er det den fjerde dagen Mina og jeg deltar på PIT. Vi har gått rundt med TVer på hodet, løpt rundt med en TV i et trillebår i hvite forskerdrakter. Malt TVer, og kost oss masse i det ikke alt for fine været her hjemme i Skien/Porsgrunn. Vi har jo fått slike PIT bånd, noe som gjør at vi får gratis buss i hele Grenland. Utrolig kult. Jeg føler meg så fet når jeg går på bussen og bare viser PIT armbåndet. Vi har dessverre ikke vært på noen forestillinger, siden vi har brukt mesteparten av tiden på å opptre, pluss at verken Mina eller jeg har så alt for mye penger..

Ellers  Er det rundt 5 minutter til jeg løper ut døra. Jeg kjøpte noen øredobber jeg trodde var vanlige, men viste seg at det var utvidelse. Brukte 95 kroner på de… WOHO ._. Jeg skal i bursdag ikveld. Sitter nå i Billy sin genser, siden den er så sykt awesome. Har kost meg masse de siste dagene. Savner dere i Polen, ufattelig masse… KOS DERE VIDERE!!

Sjallabais.
– Edda K.FWritten by Edda in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν