jun
29
2011

Min dag 28/06

Hei!!

På workshopen i dag har vi lært av palestinerne. Vi lærte en palestinsk dans, det var gøy.

Til lunsj fikk vi noe veldig rart: Først fikk vi en kremet brokkolisuppe (den likte ikke jeg), så fikk vi pannekake(som så ut som en fisk) med ris, cottage cheese og rosiner i.Ved siden av fikk vi ris blandet med cottage cheese, kanel og frukter, dette anbefaler ingen på gruppa.

Etter lunsj måtte noen av oss snakke litt med Juni av forskjellige grunner. Når jeg kom inn holdt de andre på med breakdance i grupper som vi har gjort før. De hadde lagd en «startdans» før jeg kom inn, men den var ikke så vanskelig å lære. Når vi hadde øvd litt på det gikk vi inn i ringen og repeterte den palestinske dansen. Vi øvde på sangen vi har lært og på å stille opp i et kor.

Deretter lekte vi en lek som går ut på: Vi blir delt inn i 4-5 grupper som står på den ene siden av rommet. Hver gruppe må  velge den sterkeste som skal gå over på motsatt side. Den sterkeste skal løpe over og hente en på sitt lag ved og bære den over igjen, da må begge bære en ny over o.s.v. alle må løfte og ingen kan løpe etter.

Så samla Robert oss og at vi må tenke på hvordan vi skal gjøre det når vi skal lære bort stylter m.m

Alle tok trikken sammen og gikk av på Rynek. Der gikk  Oda, Thea og Mathilde til kjøpesenteret Galleria Domenikanska. Mille, Lena og verts-moren gikk rundt i byen der kjøpte de haremsbukser mm.  Juni, Robert og jeg dro til en internettkafé for og ta kopi av passet og brave kids beviset ,for at alle kunne få et hver. Så gikk vi på en restaurant med masse forskjellig mat og velge mellom. Robert spiste en spagetti rett, Juni og jeg spiste kylling og masse grønnsaker med smelta ost på.

Jeg og Juni trikka hjem til Robert og Juni i mensRobert ble på restauranten for og skrive før han skulle på et møte.

 

Når jeg og Juni kom hjem snakka vi litt og var på data`n .

Hallo bloggen til Ingrid og Juni:

Capture_20110628

Vi Skypa med Lena og Mille, de hadde det bra.Vi skulle egentlig Skype med mamma, men det gikk ikke så vi snakka sammen via telefonen. Deretter spiste Juni og jeg pannekaker. Så la jeg meg.

 

ingrid

 

Written by INGRID in: Abu |

1 kommentar »

  • Edda Flatlandsmo

    Hahaha! Sykt bra film! Burde komme flere sånne 🙂
    Veldig mye koseligere enn tekst. Savner dere fælt.

    Comment | 2011/06/29

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν