jun
30
2011

The days are starting to blend.

God dag kjære alle sammen! Åh, når jeg leser innleggene dere skriver fra Polen, blir jeg så lei for at jeg ikke er med. Alt høres så utrolig spennende ut. Og alt dere opplever, det kommer jo til å forbli minner for resten av livet. Nyt tiden godt der nede dere. Her hjemme i Norge, skjer det ikke stort, nå som PIT er over. Jeg er kun med venner, tar bilder, og dagene begynner og blande seg inn i hverandre. Men det er noe av det jeg digger med sommerferien.

Om 8 dager reiser jeg til Frankrike, og det gleder jeg meg utrolig masse til. Kanskje jeg blogger derfra? Hvem vet. Dere er jo fortsatt i Polen da, så kanskje dere undres på hvordan lille Edda har det også. Og den videobloggen Ingrid og Juni postet her om dagen, var så morsom at jeg nesten datt av stolen. Håper noen av dere andre også får mulighet til å poste slike videoer. Det hadde vært utrolig koselig. Savner dere alle utrolig mye..
Kos dere videre i Polen jenter & Robert ♥

Sjallabais folkens.
– Edda K.F

Har forresten fått dilla på Owl City! Check it out.
(Klikk på teksten!)

Written by Edda in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν