jun
30
2011

Workshop med mer

Naa liker jeg workshopene bedre og bedre. Det har kanskje noe med at jeg ser at vi jobber mot en forestilling mye bedre naa enn tidligere. Scenen er markert opp paa ovingsgulvet vaart, og vi begynner saa smaatt aa faa en rekkefolge paa ting. (Selv om det meste sikkert blir forandret til fredag.) Det er morsomt aa se hvordan de minste barna ogsaa blir mer bevisste paa at dette skal bli noe vi skal vise for mange hundre publikummere.

I dag jobbet vi mer med danser fra Tsjetsjenia (som vi ikke skal kalle Tsjetsjenia, men noe annet), og jeg kjenner at jeg er veldig glad for at jeg slipper aa laere den avanserte guttedelen av dansen. Siden jentenes del er saa mye enklere fikk vi tid til aa ove paa sangen vi skal synge paa selve aapningen av Brave festivalen. «This is the day I found my way, and I feel so happy.» Thea, Ingrid og jeg fra Norge har til og med laert oss aa synge overstemmen, sammen med de to jentene fra Uganda, Faith og Esther.

Etter workshopen reiste Thea, Ingrid, Mathilde og jeg til Rynek (etter mye fram og tilbake med forskjellige trikker). Der spiste vi paa McDonalds, deilig med litt kjent «norsk» mat. Vi hadde nok en gang bestemt oss for aa besoke den fine sjokoladecafeen, og lop derfor gjennom regnet. Jeg har naa laert aa aldri reise ut uten regnjakke, og at det kan vaere lurt aa sjekke vaermeldinga paa forhaand. Midt ute i en dobbel varm sjokolade spilte de en av sangene vi brukte i «En Midtsommernattsdrom.» Noe som egentlig var veldig morsomt, og vi har det dokumentert paa film.

I morgen faar jeg to nye romkamerater, Ingrid og Mille, saa kan jeg ENDELIG kvitte med med Thea.

Oda (som egentlig ikke er lei av Thea i det hele tatt)

Written by Oda in: Abu |

1 kommentar »

  • Marit Nagel Ronningen

    Så spennende at dere begynner å se formen på det som skal bli en forestilling! Vi gleder oss til å komme å se på dere!

    Lykke til med dagen i morra! :o)

    Comment | 2011/06/30

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν