jul
01
2011

Follow the greater sun for a day

Hei Robbis og Naturlig!

Hei gudinner!

Snart drar Aurora og jeg ut på eventyr, for å se treige ting, rare ting, fantastiske ting og for å slappe av og selvfølgelig for å hilse på alle Aldebaranerne. Wroclove imorgen! Da blire koselig og fint. Gleder meg til pannekaker og varm sjokolade og fremmede kulturer, og det skal bli kult å se dere på en  scene i Polen. Da skal jeg forsiktig albue nabomannen og si: det der er kidsa mine, og han eller hun kommer ikke til å skjønne noe pga av norsken.

Planen er klar, imorgen slenger vi krystallene i lomma, går ut av døra, finner den største sola og følger den en hel dag, da er jeg ganske sikker på at vi dukker opp på planeten Wroclaw tilslutt.

Vi ses:)

Written by Billy in: Abu |

2 Comments »

  • Juni Juni

    Gleder meg enormt til å se dere 🙂

    Comment | 2011/07/01
  • Edda Edda

    Kos dere masse! 🙂

    Comment | 2011/07/02

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν