jul
04
2011

Gruppeklem

Jeg skal ikke proove aa beskrive alle foolelsene jeg fikk med saa mange ord men det var utrolig kult og roorende aa mote kidsa foor de skulle paa scenen for a synge. Det ble en kjempe gruppeklem som jeg satte stor pris paa. Veldig moro aa se de paa scenen. Det som kom etterpaa var som Robert beskrev det.

Aurora og jeg mootte kidsa ute ved en minibank istad ogsaa. Maa vaere kult aa rusle aleine rundt i en polsk by, jeg var paa en tur med et par kamerater til Liseberg da jeg var 15, ikke fullt saa brave.

Wroclove!

Written by Billy in: Abu |

1 kommentar »

  • Billy Billy

    Vent naa litt,..haha, selvfolgelig motte de norske hverandre ved en minibank..uffameg ja ja:)

    Comment | 2011/07/05

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν