jun
18
2011

Under kontroll!

Det er 3 dager igjen til avreise. Det virker faktisk ut som om vi har alt under kontroll. Det aller meste av formelle ting er på plass. Det er avklart hvem som skal kjøre oss til flyplassen. Jeg har samlet alle viktige papirer som skal være med i en perm. Jeg vet hvor jeg har passet mitt. Robert reparerer i dette øyeblikket de styltene som må fikses. Jeg har noen tråder jeg må klippe på kostymene, men det er det. Er det mulig? Noe må være galt. Jeg er ikke en gang nervøs. Jeg skal ha med meg 6 barn/ ungdommer på festival i Polen i 3 uker. Det er et ganske stort ansvar, men jeg er sikker på at det vil gå bra. Det er en fantastisk flott gjeng med jenter, og jeg regner med de kommer til å oppføre seg eksemplarisk. De kommer til å få en opplevelse for livet.

Slitne gudinner etter øving på torget.

 

Jeg tenker mye for tiden. Tenker på hvor heldige vi som bor i Norge faktisk er. De fleste andre gruppene vi kommer til å møte under Brave Kids er barn som kommer fra krigsherjede land, flyktninger og gatebarn. Alle barna blir innlosjert hos vertsfamilier. Tenk hvor fantastisk godt og trykt det må være for dem å bli tatt vare på av en familie i 3 uker. For oss er det en selvfølge. Våre barn vil komme til familier som høyst sannsynlig lever etter lavere standard enn det de er vant til her hjemme.  Jeg er spendt på hvordan møte mellom de ulike kulturene kommer til å bli. Selv kjenner jeg at jeg gleder meg enormt til å møte lederne av de andre gruppene. Gleder meg til å møte mennesker som virkelig brenner for det de driver med. Mennesker som ser verdien av kunst som uttrykksform. Jeg gleder meg til å knytte kontakter og bygge nettverk.

 

Jeg vil gjerne dele denne med dere: http://vimeo.com/11938213

Dette er en av gruppene vi kommer til å jobbe sammen med.

 

Ellers jobbes det fortsatt med prøver på forestillingen «Norrøne Gudinner». I dag har vi jobbet i 5 timer i Biohallen. Skuespillerne er tollmodige og gjør en kjempe innsats. Det er en fryd å jobbe med dem. I morgen har vi de siste prøvene før vi drar. Vi kommer til å ha en åpen visning for publikum kl 11.30 i Biohallen. Bare kom!!

-Juni-

 

Written by Juni in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν