jun
19
2011

Gleder meg!

Nå kjenner jeg at jeg får sommerfugler i magen når jeg våkner opp, klar til den siste dagen med øving før vi drar! I dag tidlig, når alarmen min ringte våknet jeg med en gang, tenkte meg om og kom over teateret, det er så stort!

Ja, og i går begynte jeg å pakke, først i går,.. Ikke noe problem, egentlig best. Jeg kjenner at jeg er ganske klar nå, for å dra til utlandet uten foreldre, selv om mamma, lille søsteren min og noen venner av oss kommer ned den siste uken og skal se på avsluttnings-showet og slikt.  Det blir supert!

Akkurat nå er jeg ganske våken, våken av glede, så jeg håper det fortsetter sånn i dag, for det er virkelig bra.

Tenkte jeg skulle ta med det siste diktet i stykket;

» Now do I see the earth anew
Rise all green from the waves again
The cataracts fall, and the eagle flies,
And fish he catches beneath the cliffs.»

Kjempe fint dikt

-Mille

Written by AneEmilie in: Abu |

1 kommentar »

  • Edda Flatlandsmo

    Åhhh, elsket diktet!! ♥

    Comment | 2011/06/19

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν