jun
29
2011

Lena & Mille

Hei, i dag har vilært og danse fra landet Rwanda. Var utrolig koselig. Til Lunsj i dag fikk vi suppe med spagetti og gullerot. Og Kjøttboller med poteter til hovedrett. Etter øvingen dro alle fra bravekids til «Vi skal snakke mer om det i morgen, så ingen ting er bestemt. Vi skal finne en løsning som passer for alle, og alle syns er greit. Vi dro hjem, og spiste kveldsmat. Beata lurte på om vi kunne gå til «Melkeautomaten» for og kjøpe melk, siden vi er såå glad i godteri måtte vi kjøpe litt godteri på vei hjem. (Det fortjener vi, siden mille skal til legen i morra tilig med beinet sitt. ) Hun skal møte Robert klokka syv, derfor må hun stå opp rundt 6. Nå sitter vi og rikker Burn og spiser potetgull. Nå skal vi snart legge oss, bare skjekke litt til på pcen  🙂

Written by Lena in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν