jul
01
2011

PIT

Jeg kan nevne at her hjemme i Norrge har Mina og Edda gjort en strålende jobb for oss under festivalen, de har gått på stylter i regn, liggi på kne i giftige, knuste tv-skjermer, løpt rundt med tankebobler og trillebår, vært med på et «ulovlig» stunt på Down Town der vi fikk irritert senterlederen og fikk smekk på pungen av festivalen, vi har blitt elsket og hatet i år, vi har underholdt og vært provoserende, det er moro med teater! 🙂 Takk til Edda og Mina.

Så nå skal det bli deilig å bare se på, jeg har fulgt med på bloggen og det er jo helt vilt det dere er med på, dere er virkelig modige og flinke, jeg er stolt langt inni hjerteorganet. «Bare se på» blir det vel ikke når dere skal opptre, da kommer jeg til å være så proppa full av følelser ar jeg må ha mange pivo etterpå.

Så kjør på videre, oppfør dere eller så kommer jeg og tar dere, og ellers nyt livet, livet er ganske så rart noen ganger.

Vennlig hilsen machine gun bob

Written by Billy in: Abu |

1 kommentar »

  • Edda Edda

    Machine Gun Bob… Fuuck yeah 🙂

    Comment | 2011/07/02

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν