jul
06
2011

Gårsdagens forestilling

Heisann!

I går hadde vi en opptreden for et veldsferdssenter. Et hjem for psykiske funksjonshemmede. På bussen maste Moses etter Ipoden min, han ba og tryglet mens han sa «Ipod, Ipod?» noe som egentlig var veldig morsomt, men det endte med at noen minutter før vi var fremme fikk han låne den … Turen dit var ganske spennende, og forestillingen vår gikk ja.. Helt greit. De andre gruppene var også veldig flinke, og Ola/ En jente fra vertsfamilieordningen, som har blitt litt med i Brave Kids gjorde en kjempe bra opptreden i gymnastikk!

Menneskene fra veldsferdshjemmet var veldig rolige, og det var ikke noe problem og ha noen opptreden. Når de kom ut, og vi var på stylter gikk vi bort til dem og hilste og «inviterte» dem bort til sitte plassene. (Noe TV-crewet ville at vi skulle gjøre 😛 )

De hadde satt ut bord med popcorn, noe kjeks og drikke til alle bravekids barna, dette var jo koselig! (:  , så vi spiste popcorn mens vi så på de andre ha sine opptredener. Det var nytt, men også veldig koselig.

Helt på slutten var det Uganda breakdanserene. De hadde et veldig fint dansenummer, og hadde bestemt seg for å få Abrahamz til å danse, noe som gikk veldig bra. Han fikk vist litt av hvor god han var, men langt i fra hvor god han faktisk var. Jeg tror ikke han gjorde det, fordi oppmerksomheten skulle rettes mot barna. Men han var fortsatt VELDIG flink! (:

Thea som vakker Gudinne

Thea

 

Vakker dans

Kaukasus jentene

-Mille & Juni

 

 

 

Written by AneEmilie in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν