jul
08
2011

I kveld er det forestilling.

Dagen har kommet. 08.07.2001. Siste dagen av Bave Festival og visning av forestillingen til Brave Kids. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig. Vet lite om hvordan resultatet har blitt, men jeg har en anelse om at det er mye dans inne i bildet. De fleste gruppene har jobbet mye med tradisjonell dans fra deres hjemland. Det har jo ikke våre jenter gjort noe særlig, så jeg har hørt noen fortvila fraser om hvor vanvittig flinke de andre er til å danse, mens de er stive som noen stokker:) Uansett, jeg kommer nok til å bli rørt til tårer av å se alle de 50 fantastiske og flotte barna jeg har fått gleden av å bli kjent med gjennom disse snart 3 ukene.

Dans fra Rwanda

Tvi, tvi jenter! Kos dere på scenen. Vi sitter 18 nordmenn og heier på dere fra salen.

Written by Juni in: Abu |

»

Leave a comment

Du må være innlogget for å kunne kommentere.

πρός τε γὰρ τὴν ποίησιν αἱρετώτερον πιθανὸν ἀδύνατον ἢ ἀπίθανον καὶ δυνατόν